Suzanne en Monique

Ons verhaal!

Quapi is opgericht in 2010 door de zussen Monique en Suzanne. De passie voor kleding hebben zij beide al vanaf jongs af aan. Nadat Monique zelf moeder was geworden miste zij een kwalitatief, hip en betaalbaar merk. Zo ontstond het idee van Quapi. Inmiddels is dit idee uitgegroeid naar een groot professioneel bedrijf.

Wij liggen in meer dan 300 winkels en webshops in diverse landen wereldwijd en daar zijn we trots op. Inmiddels werken we met 21 enthousiaste collega’s en hebben we een prachtig kantoor met eigen showrooms en magazijn. Bij Quapi doen we alles zelf. Samen met de collega’s van inkoop, sales, marketing, finance en distributie zorgen we ervoor dat alles op rolletjes loopt. Onze designers ontwerpen de hele collectie, selecteren de stoffen zoeken naar de mooiste kleuren en prints en maken de patronen.

Let’s celebrate the little Quapi Things!

Over het merk

De naam Quapi is afgeleid van het Spaanse guapo, quapa of quapito wat ‘knapperd’ betekent. En dat is precies wat we willen bereiken – dat kinderen stralen in Quapi-kleding! Quapi is voor zowel jongens als meisjes van 0 tot 12 jaar. Onze collectie is verkrijgbaar voor kids vanaf maat 68 t/m 152. Onze newborn collectie is verkrijgbaar vanaf maat 50 t/m 74.

 Voor ons staat kwaliteit voorop. Wij snappen dat kinderen spelen, de stof moet van goede kwaliteit zijn en een comfortabele fit hebben. Daarnaast staan we bekend om ons kleurgebruik en houden wij van vrolijke kleuren, daar wordt iedereen toch blij van?

 Opvallend zijn ook onze kleurrijke prints , diversiteit aan materialen, nieuwe fits, trendy looks en de mogelijkheid om allerlei verschillende looks te creëren. Wij staan voor kleding waarin kinderen zich blij voelen, lekker kunnen bewegen en er ook nog eens hip uitzien!